Zal me even voorstellen als gastouder:

Mijn naam is Liza van den Boogaard (1978) en woon samen met mijn vriend, 2 kinderen (1998 en 2007) en Bessie de kat in een typische klein Amsterdams Oud-Zuid huisje op 3 hoog.

Ben een jeugdige, rustige en vriendelijke vrouw, niet-roker, betrouwbaar, creatief en ondernemend.

Kinderen om mij heen vind ik het mooiste wat er is, ik geniet ervan om samen met ze te zijn, met ze te spelen en ze te zien opgroeien.

 

Ervaring:

Ik heb veel ervaring met kinderen, naast het moederschap heb ik een aantal jaar gewerkt als pedagogisch medewerker / leidinggevende op een kinderdagverblijf en als vrijwilligster op een basisschool.

Sinds januari 2011 heb ik Liza´s Home | Coaching  opgericht en op dit moment werk ik 2 dagen maandag en dinsdag met veel plezier, liefde en passie als gastouder.

De overige dagen ben ik een (pedagogisch / wandel) coach / trainer bij Liza’s Coaching waar ik o.a. inzetbaar ben als pedagogisch coach / medewerker op kinderdagverblijven.

Mijn coach ervaringen kan ik extra toepassen in mijn opvang zodat ik de kinderen nog meer begrijp.

Diploma’s en certificaten:

Ik beschik over een recent VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag). Verder volg ik jaarlijks de cursus Eerste Hulp aan Kinderen, welke leidt tot de officieel erkende Rode Kruis certificering.

Uiteraard heb ik SPW4 diploma, in 2010 heb ik mijn HBO opleiding ‘Manager Kinderopvang’ behaald en daarnaast ben ik een erkende VVE Kiki gastouder.

Per 1 januari 2023 moeten alle pedagogisch medewerkers die met baby’s werken specifieke scholing hebben gevolgd,

dit wordt verplicht in de Wet Kinderopvang en Kwaliteitseisen onder “Het Nieuwe Toezicht” dat staat voor heldere doelen, duidelijke eisen en betere kwaliteit.

Sinds 2019 kan ik mij benoemen tot “Babyspecialist – Werken met baby’s” die voldoet aan alle criteria volgens de Wet Kinderopvang en Kwaliteitseisen.

Dit leidt tot meer pedagogische kwaliteit in de praktijk en hiermee voldoe ik aan alle eisen voor het officiële gastouderschap.