Tarief: 

Liza’s Home hanteert een tarief van € 7,25 per uur (per 1 januari 2023 zal het uurtarief €7,75 zijn) met een afname van 9,5 uur per dag (8:30 uur tot 18:00 uur)

Eten, drinken, luiers en uitjes met de kinderen zitten inbegrepen in het uurtarief.

Speciale babyvoeding of een warme maaltijd dient u zelf mee te nemen.

Liza’s Home niet beschikbaar:

Liza’s Home neemt over het gehele jaar 7 weken vakantie op.

Standaard 2 weken kerstvakantie en minimaal 3 weken zomervakantie volgens regio noord van de schoolvakanties van Nederland, de nationale feestdagen en overige dagen worden ruim van te voren doorgegeven. Dat houdt in dat ik 45 weken per jaar de plek reseveer voor jullie kind. 

Gastouderbureau:

Liza´s Home is een geregistreerde gastouderopvang waardoor ouders recht hebben op kinderopvangtoeslag als zij zich aansluiten bij een gastouderbureau.

Ik werk graag samen met gastouderbureau All Kidz Nederland en GOB D-Janina Nederland

Als u op het logo klikt kunt u meer informatie vinden over de werkwijze van het gastouderbureau en kunt u zich direct inschrijven bij het bureau.

Proefberekening kinderopvangtoeslag:

Heeft u recht op kinderopvangtoeslag? Mijn registratie nummer (LRK: 225658148) heeft u nodig voor het aanvragen van kinderopvangtoeslag en is zichtbaar in het Landelijk Register Kinderopvang  of onderaan op de website.

Op de website van de Belastingdienst staat een rekenmodule waarmee u eenvoudig kunt uitrekenen of en hoeveel Kinderopvangtoeslag u kunt krijgen.

Doe hier de Proefberekening Kinderopvangtoeslag